Bas Cu Dungi Prăjite Cu Arpagic Și Sos De Smântână
Basul cu dungi prăjite cu arpagic și sos de smântână este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 232 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână lămâie, ulei vegetal, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Gătiți cartea: bas cu dungi prăjite cu salată tunisiană de năut și sos de iaurt, Bas Cu Dungi Prăjite, și Smântână și sos de arpagic.
Instrucțiuni
Amestecați smântâna, apa, sucul, sarea și arpagicul într-un blender până când amestecul devine verde pal. Se condimentează cu piper.
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Îndepărtați orice oase de ac din pește cu o pensetă sau un clește cu ac și uscați peștele cu prosoape de hârtie. Scorați pielea în mai multe locuri cu un cuțit subțire ascuțit pentru a preveni ondularea peștilor (nu tăiați carnea) și condimentați peștele cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi căutați peștele, cu pielea în jos, în 2 loturi până când pielea este maro aurie și crocantă, 3 până la 4 minute (peștele nu va fi complet gătit).
Transferați, cu pielea în sus, într-o tavă de copt puțin adâncă unsă.
Prăjiți pește, neacoperit, în mijlocul cuptorului până când este gătit, 7 până la 8 minute.
Puneți 3 linguri de sos pe fiecare din cele 6 farfurii și acoperiți cu cartofi și dovlecei. Strângeți o pană de lămâie peste fiecare File, apoi așezați peștele, cu pielea în sus, peste legume. Pește de top cu germeni.
* Disponibil pe piețele fermierilor.
Nota bucătarilor: sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.