Bas Cu Dungi Prăjite Cu Arpagic Și Sos De Smântână

Bas Cu Dungi Prăjite Cu Arpagic Și Sos De Smântână
Basul cu dungi prăjite cu arpagic și sos de smântână este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 232 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână lămâie, ulei vegetal, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Gătiți cartea: bas cu dungi prăjite cu salată tunisiană de năut și sos de iaurt, Bas Cu Dungi Prăjite, și Smântână și sos de arpagic.

Instrucțiuni

1
Amestecați smântâna, apa, sucul, sarea și arpagicul într-un blender până când amestecul devine verde pal. Se condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
ArpagicArpagic
PiperPiper
SucSuc
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați orice oase de ac din pește cu o pensetă sau un clește cu ac și uscați peștele cu prosoape de hârtie. Scorați pielea în mai multe locuri cu un cuțit subțire ascuțit pentru a preveni ondularea peștilor (nu tăiați carnea) și condimentați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuțitCuțit
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi căutați peștele, cu pielea în jos, în 2 loturi până când pielea este maro aurie și crocantă, 3 până la 4 minute (peștele nu va fi complet gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați, cu pielea în sus, într-o tavă de copt puțin adâncă unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Prăjiți pește, neacoperit, în mijlocul cuptorului până când este gătit, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Puneți 3 linguri de sos pe fiecare din cele 6 farfurii și acoperiți cu cartofi și dovlecei. Strângeți o pană de lămâie peste fiecare File, apoi așezați peștele, cu pielea în sus, peste legume. Pește de top cu germeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
LegumeLegume
CartofiCartofi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
VarzăVarză
SosSos
PeștePește
7
* Disponibil pe piețele fermierilor.
8
Nota bucătarilor: sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista