Bas Cu Dungi La Grătar
Basul cu dungi la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 332 calorii, 60g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bas Cu Dungi La Grătar, Bas Cu Dungi La Grătar, și Coniac Biban De Mare Cu Dungi La Grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul. Se usucă peștele și se condimentează generos în interior și în exterior cu sare și piper. Pește la grătar pe un raft bine uns cu ulei, setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori de 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când este gătit în cea mai groasă parte.
Serviți pește cu sos chimichurri.