Bas cu dungi cu unt de alune rumenit, lămâie și pătrunjel

Basul cu dungi cu unt de alune rumenit, lămâie și pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,3 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pene de lămâie, boabe de piper măcinate grosier, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel, Bas cu dungi întregi cu lămâie și mentă, și Bas Cu Dungi Cu Unt De Var.
Instrucțiuni
Presărați fileurile cu sare și boabe de piper măcinate. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați fileuri, cu carnea în jos. Gatiti pana se rumeneste, 2-3 minute. Întoarceți fileurile; gatiti pana se opaca in Centru, 2 pana la 3 minute.
Transferați pe farfurii; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați alune în aceeași tigaie la foc mediu. Prăjiți până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Adăugați 3 linguri de unt și gătiți până devin aurii, 2 până la 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți sosul între fileuri; se presara cu patrunjel si coaja de lamaie rasa.
Se servește cu pene de lămâie.
Per porție: 322 calorii, 19 g grăsime, 1 g fibre