Bas Cu Dungi Afumate Cu Mere La Grătar

Basul cu dungi afumat cu mere la grătar este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 199 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, ulei vegetal, file de bas cu dungi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Bas Cu Dungi La Grătar, Bas Cu Dungi La Grătar, și Coniac Biban De Mare Cu Dungi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți așchii de lemn de mere cu apă și înmuiați timp de 1 oră.
Așezați ardeii iute într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Așezați 1/8 linguriță chile măcinată într-un castron mic (rezervați chile măcinate rămase pentru o altă utilizare).
Adăugați ulei, sare și piper negru, amestecând pentru a combina. Frecați amestecul de condimente peste pește; la frigider 30 de minute.
Așezați așchii de lemn pe cărbuni fierbinți. Înveliți o bucată mare de folie de aluminiu rezistentă cu spray de gătit; străpungeți folia de mai multe ori cu o furculiță.
Așezați folia pe grătarul acoperit cu spray de gătit.
Așezați peștele pe folie; aranjați felii de lămâie peste pește. Grătiți 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.