Bas cu dungi Achiote întregi la grătar cu ceapă roșie murată picantă

Bas cu dungi Achiote întregi la grătar cu ceapă roșie murată picantă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Basul cu dungi Achiote întregi la grătar cu ceapă roșie murată picantă ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 8,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 510 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oregano măcinat, sare, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Bas cu dungi la grătar cu ceapă și ardei prăjiți la foc, Ceapă Roșie Murată, și Bas Cu Dungi Picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Într-un castron mediu adăugați sucul de portocale și sucul de lămâie. Se amestecă pasta de achiote, chimenul, oregano și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto PasteAnnatto Paste
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă într-o pastă netedă. Frecați pasta peste tot în interiorul și în exteriorul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Stropiți ambele părți ale peștelui cu ulei vegetal sau de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
LegumeLegume
PeștePește
6
Puneți peștele pe grătar. Grătiți până devin aurii, aproximativ 4 minute și apoi răsturnați cu grijă peștele. Grătiți până când peștele începe să se separe când este ridicat cu o spatulă. Peștele va fi maro auriu cu unele carbonizări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Așezați peștele pe un platou mare. Acoperiți cu ceapă roșie murată, avocado feliat și coriandru tocat și serviți în stil familial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
PeștePește
1
Adăugați ceapa feliată într-un castron de dimensiuni medii suficient de mare pentru ca ceapa să fie întinsă într-un strat subțire. Suc de limes în castron, apoi adăugați chile tocat și sare. Se amestecă pentru a combina. Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 2 ore, amestecând la fiecare 30 de minute sau se acoperă și se dă la frigider peste noapte. Ceapa este gata când este roz aprins și înmuiată. Aroma lor va fi dulce și picantă, cu puțină textură, dar nu crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Ardei IuteArdei Iute
SucSuc
VarVar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista