Bas aburit în stil chinezesc

Bas aburit în stil chinezesc
Basul aburit în stil chinezesc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 437 calorii, 33g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ardei iute, vin de orez, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Bas chinezesc aburit cu varză, Biban De Mare Aburit, Stil Cantonez, și Rețetă de biban de mare aburit (în stil thailandez).

Instrucțiuni

1
Adăugați apă în compartimentul inferior al unui abur și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Se amestecă sosul de soia, vinul de orez și ghimbirul mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De OrezVin De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
3
Scorați peștele cu tăieturi de aproximativ 1in (2,5 cm) și în (6 mm) adâncime pe ambele părți. Frecați peștele în interior și în exterior cu uleiul de susan și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
PeștePește
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Împrăștiați o treime din scallions într-un vas de servire rezistent la căldură și adăugați 2 pești și jumătate din amestecul de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
PeștePește
5
Așezați într-un singur nivel al vaporului. Repetați cu un alt fel de mâncare, o treime din scallions și amestecul rămas de pește și sos de soia. Acoperiți aburul și gătiți timp de 1012 minute, până când peștele este opac când este străpuns cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Presărați peștele cu scallions rămase, ghimbir julienned, usturoi, ardei iute și coajă de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PeștePește
8
Stropiți uleiul fierbinte peste pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista