Baruri Mallomar De Casă
Baruri Mallomar de casă ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 200 de calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 3306 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, firimituri de cracker graham, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mallomar Pie, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Batoane energizante cu nuci și fructe {Batoane de casă} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați firimiturile de graham și untul până când firimiturile sunt umezite uniform. Apăsați ferm în partea de jos a 9 - de 13-inch pan; retrase din circuitul agricol.
Puneți 1/4 cană de apă într-un castron mic și presărați gelatina deasupra.
Lăsați să stea cel puțin 5 minute pentru a se înmuia.
Așezați 1/4 cană de sirop de porumb într-un bol mixer în picioare. Se amestecă restul de 1/4 cană de sirop de porumb, restul de 1/4 cană de apă și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu-mare până se dizolvă. Continuați să gătiți, fără a agita, până când amestecul înregistrează 240 km F pe un termometru cu citire instantanee.
Se toarnă imediat siropul fierbinte în vasul mixerului și se adaugă gelatina înmuiată și vanilia. Rotiți mixerul la viteză medie și bateți până se combină, aproximativ 1 minut. Creșteți viteza la mediu mare și bateți până când este ușor și pufos, aproximativ 8 minute.
Se toarnă marshmallow peste baza graham cracker și partea superioară netedă cu spatula offset. Se răcește până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Într-o cratiță mică, încălziți smântâna până se fierbe și turnați peste ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează.
Se toarnă peste marshmallow și se răcește până când ciocolata este setată, aproximativ 15 minute.
Tăiați 4 rânduri pe verticală și 6 pe orizontală, pentru a crea 24 de pătrate.