Baruri De Înghețată Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați barele de înghețată cu lămâie. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 674 calorii, 8g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 9. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 40 de minute. Dacă aveți gălbenușuri de ou, prăjituri scurte, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bare De Înghețată Bananan Congelate, Înghețată Cremoasă Cu Lămâie, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați gălbenușurile de ou, zahărul granulat și sucul de lămâie într-o cratiță medie la foc mediu; gatiti, batand, pana cand amestecul incepe sa se ingroase, aproximativ 8 minute. Se amestecă untul, câte 1 bucată pe rând, cu o lingură de lemn. Gatiti, amestecand, pana cand este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii, inca 7 minute. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol mediu, apăsând cașul cu o spatulă de cauciuc. Se amestecă coaja de lămâie și sarea. Umpleți un castron mare pe jumătate cu gheață. Puneți vasul de caș pe gheață și lăsați să se răcească complet, amestecând ocazional.
Faceți barele: Înveliți un vas de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit și tapetați cu folie, lăsând o consolă pe 2 laturi. Pulsează cookie-urile într-un robot de bucătărie până când sunt zdrobite fin. Adăugați încet untul topit și coaja de lămâie și pulsați până când amestecul începe să se unească.
Transferați amestecul de firimituri în vasul de copt pregătit și apăsați ferm în fund.
Întindeți înghețata peste amestecul de firimituri cu o spatulă de cauciuc; întindeți cașul de lămâie deasupra. Acoperiți cu folie de plastic și congelați până la fermitate, aproximativ 4 ore sau până la 2 zile.
Ridicați din tigaie folosind folia proeminentă.
Tăiați în bucăți și praf cu zahărul cofetarilor.