Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Trail Bars. Această rețetă servește 15 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 396 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de germeni de grâu, făină, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Trail Mix Bars, Telluride Trail Bars, și Trail Mix Granola Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună untul, 3/4 cană de miere și sucul de lămâie până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați făina, ovăzul și germenii de grâu; se amestecă în amestecul de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Germeni De Grâu
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Ovăz
4
Răspândiți uniform în partea de jos a unei tigaie de copt de 9x13 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Într-un alt castron, bateți ouăle în timp ce turnați treptat în 1/4 cană de miere. Amestecați migdalele, chipsurile de ciocolată, curmalele, caisele, nuca de cocos și semințele de susan până când sunt distribuite uniform și bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Semințe De Susan
Caise
Migdale
Nucă De Cocos
Date
Miere
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Răspândiți peste crusta din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când centrul este setat, iar partea superioară este ușor rumenită. Se răcește complet înainte de a tăia în bare.