Baruri De Marțipan Cu Gem De Căpșuni

Strawberry Jam Marzipan baruri este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 140 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un condiment foarte accesibil. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de extract de migdale, zahăr de cofetari, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri, Lovin ' De Vară: Gem Rapid De Sangria De Căpșuni, și Marțipan De Casă (Marțipan Fiert) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă 1 1/4 căni de făină, 1/2 cană de unt și 1/3 cană de zahăr brun împreună într-un bol; apăsați amestecul într-o tigaie pătrată de 9 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Răspândiți gemul de căpșuni la 1/2 inch de marginile crustei coapte.
Se amestecă 3/4 cană făină, 1/2 cană zahăr brun, 1/4 cană unt, 1/2 linguriță extract de migdale și sare într-un bol până se sfărâmă.
Presărați amestecul peste stratul de gem.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet.
Bateti zaharul cofetarilor, laptele si 1 lingurita de extract de migdale impreuna intr-un bol pana se omogenizeaza; stropiti peste barele racite.