Bart ' s Ultimate BLT

Bart ' s Ultimate BLT
BLT-ul final al lui Bart ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 224 calorii, 15g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pâine cu aluat, frunze de rucola și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Bad Bart Negru Jambalaya, Tortul de Crab al lui Bart, și Supa de fasole neagră a lui Bart pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți o parte a fiecărei bucăți de pâine cu aioli de busuioc. Stivați o bucată cu slănină, felii de roșii, frunze de rucola și felii proaspete de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella ProaspătăMozzarella Proaspătă
RucolaRucola
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
AioliAioli
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
BusuiocBusuioc
PâinePâine
2
Se presară sare și piper. Se acoperă cu a doua felie de pâine încărcată cu aioli. Mănâncă cu poftă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AioliAioli
PâinePâine
3
Roșii cu vin: Maestrul somelier al parcelei 104, Randall Bertao, îi plac vinurile cu arome curate, concentrate și o aciditate medie pentru a echilibra roșiile-cum ar fi Charles Melton Ros 2004 (Valea Barossa, Australia; 1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
VinVin
4
și Merry Edwards Sauvignon Blanc 2005 (valea râului rus, CA; 27 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista