Rețeta De Spaghete De 4 USD Care Are Un Gust Aproape La Fel De Bun Ca Rețeta De Spaghete De 24 USD
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta de spaghete de 4 USD care are un gust aproape la fel de bun ca rețeta de spaghete de 24 USD. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 629 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food Republic are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, parmezan reggiano, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Spaghetti Junction: spaghetele de 4 dolari care au un gust aproape la fel de bun ca spaghetele de 24 de dolari de la Fiul lui Roy Choi din L. A., Ron ' s Ultimate Spaghetti – de ce să comanzi spaghete de la un restaurant când are gust așa acasă, și Rețetă De Plăcintă Cu Spaghete.
Instrucțiuni
După o periere rapidă de orice murdărie, puneți ciupercile într-o oală mare și acoperiți-le cu aproximativ 4 căni de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la foc mic. Se strecoară bulionul de ciuperci după aproximativ o oră și jumătate și se rezervă.Între timp, combinați usturoiul și uleiul de măsline într-o cratiță mică și gătiți la cea mai mică flacără posibilă, scăzută și lentă, timp de aproximativ 2 ore, amestecând periodic până când usturoiul devine maro auriu închis.Când usturoiul este gata, adăugați roșiile împreună cu tot sucul lor într-o altă oală mare. Aduceți roșiile la fiert, apoi adăugați confitul de usturoi în oală, inclusiv uleiul.
Adăugați bulionul de ciuperci în amestecul de roșii-usturoi, o cană la început și amestecați cu un blender. Căutați o consistență lină.
Adăugați mai mult stoc dacă este necesar. Condimentează după gust cu sare și piper.Reduceți focul la cea mai mică flacără și gătiți timp de aproximativ 2 ore, amestecând sosul periodic. Verificați aroma și reglați sarea și piperul, dacă este necesar.
Încălziți o oală mare cu apă, adăugați 1/2 linguriță de sare și o notă de ulei de măsline și aduceți-o la fierbere. Gatiti spaghetele doar pana cand este al dente, aproximativ 8-10 minute.
Scurgeți și împărțiți spaghetele între toate bolurile. Aruncați imediat cu sosul-aproximativ o cană de sos pentru fiecare castron de spaghete.
Se ornează cu busuioc și parmezan Reggiano.Bunicile te vor săruta și pe tine.Încercați aceste rețete de paste pe Food Republic:spaghete Cu Rețetă albă de Puttanesca
Rețetă De Paste Cacio E Pepe
Rețetă De Spaghete Alla Carbonara În Stil Roman