Această rețetă face 50 de porții cu 54 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă 13 cenți pe porție falls în bugetul dvs., baruri crocante inghetata ar putea fi un uimitor lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Este perfect pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fiecare: înghețată vanillan și ciocolată, napolitane de vanilie, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare De Înghețată Bananan Congelate, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă napolitane, nuci pecan, nucă de cocos și margarină până se amestecă bine. Apăsați 1 cană din amestecul de napolitane ferm pe fundul tăvii pătrate de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Stropi în Formă De Inimă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Lingura inghetata de vanilie peste crusta; răspândit cu grijă pentru a forma chiar strat. Înghețați 25 min. sau până la firmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Se presară cu 1/4 cană din amestecul de napolitane rămas; acoperiți cu înghețata de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolată
(55 Napolitane)
4
Se presară cu amestecul de napolitane rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(55 Napolitane)
5
Congelați 4 ore sau până când este ferm.
6
Lăsați să stea 10 min. la temperatura camerei să se înmoaie ușor.
7
Tăiați în 16 bare pentru a servi. Depozitați barele rămase în recipient etanș în congelator.
Înghețata funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.