Bare De Tort Festive
Nevoie de o desert fără gluten? Barele de tort Festive ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de migdale, cireșe maraschino, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Baruri Festive De Prăjituri Cu Fructe, Baruri Festive cu fructe și nuci, și Tort Festiv De Holly.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mediu, bateți amestecul de prăjituri, untul, laptele și ouăle cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 20 de secunde sau până când se amestecă bine. Se amestecă cireșele și extractul de migdale.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când partea superioară este maro aurie și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe raftul de răcire, aproximativ 45 de minute. Îngheț cu glazură.
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.