Bare De Stafide Glazurate Cu Rom
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Rom bare stafide glazurate un try. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ou, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Marmeladă Stafide Șuncă Glazurată, Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, și Tort glazurat cu nuci Pecan-stafide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mic, turnați romul peste stafide și dați deoparte. Ungeți o tigaie de 9x9 inci.
Într-un castron mediu, crema de zahăr și unt.
Adăugați oul și amestecați până la pufos. Cerneti impreuna faina si praful de copt.
Adăugați acest lucru alternativ la amestecul de ouă cu laptele.
Se amestecă până se amestecă, apoi se pliază stafidele.
Întindeți aluatul uniform în tigaia unsă și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute.
În timp ce barele de stafide se coace, într-un castron mai mic, amestecați cele 2 linguri de unt cu zahărul cofetarilor.
Adăugați romul rămas și amestecați până se omogenizează.
Când barele ies din cuptor, lăsați-le să se răcească ușor, apoi întindeți glazura uniform deasupra.