Bare De Stafide Glazurate Cu Rom

Bare De Stafide Glazurate Cu Rom
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Rom bare stafide glazurate un try. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ou, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Marmeladă Stafide Șuncă Glazurată, Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, și Tort glazurat cu nuci Pecan-stafide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mic, turnați romul peste stafide și dați deoparte. Ungeți o tigaie de 9x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, crema de zahăr și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați oul și amestecați până la pufos. Cerneti impreuna faina si praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Adăugați acest lucru alternativ la amestecul de ouă cu laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OuăOuă
5
Se amestecă până se amestecă, apoi se pliază stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
6
Întindeți aluatul uniform în tigaia unsă și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
În timp ce barele de stafide se coace, într-un castron mai mic, amestecați cele 2 linguri de unt cu zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați romul rămas și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
9
Când barele ies din cuptor, lăsați-le să se răcească ușor, apoi întindeți glazura uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Tăiați în 32 de bare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista