Bare De Stafide De Morcovi
Morcov Raisin baruri este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 48 și costă 15 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână glazură de brânză cremă betty rich & creamy, amestec de tort de morcovi betty, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată De Stafide De Morcovi, Salată De Stafide De Morcovi, și Biscuiți Cu Stafide De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făinați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, uleiul, apa și ouăle cu lingura. Se amestecă stafidele și nucile.
Se întinde uniform în tigaie cu spatulă de glazură metalică sau cuțit de cină.
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până când barele revin când sunt atinse ușor în centru. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Se întinde cu glazură. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. Depozitați ușor acoperit.