Bare De Stafide De Morcovi

Bare De Stafide De Morcovi
Morcov Raisin baruri este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 48 și costă 15 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână glazură de brânză cremă betty rich & creamy, amestec de tort de morcovi betty, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată De Stafide De Morcovi, Salată De Stafide De Morcovi, și Biscuiți Cu Stafide De Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făinați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, uleiul, apa și ouăle cu lingura. Se amestecă stafidele și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
StafideStafide
ApăApă
OuăOuă
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde uniform în tigaie cu spatulă de glazură metalică sau cuțit de cină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
CuțitCuțit
TigaieTigaie
4
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până când barele revin când sunt atinse ușor în centru. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se întinde cu glazură. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista