Bare De Pecan Prăjite Cu Trei Cipuri

Bare De Pecan Prăjite Cu Trei Cipuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Triple Chip Toasted Pecan Bars. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Dacă aveți zahăr brun, sare, ovăz de modă veche și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prajit Pecan Caramel Chip Fulgi De Ovăz Cookie-Uri, Prajit Pecan Nucă De Cocos Ciocolata Chip Cookie-Uri, și Chipsuri de ciocolată, caramel, nuci Pecan prăjite și fursecuri cu nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. căptușiți o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți jumătățile de pecan pe o foaie de copt și coaceți timp de 7 minute sau până când sunt prăjite și aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și NucșoarăFiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și Nucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se lasă să se răcească complet și se toacă.Între timp, într-o cratiță mare (3 litri), topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Adăugați zahărul brun și amestecați bine, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați amestecul să se răcească timp de 10 până la 15 minute. Se amestecă vanilia și oul rece. Când oul este amestecat, amestecați praful de copt și sarea, urmate de făină și ovăz. Dacă aluatul este încă cald, lăsați-l să se răcească puțin mai mult înainte de a adăuga chipsurile și pecanele prăjite dintr-o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Întindeți aluatul în tigaie și coaceți un suport central timp de 28 de minute sau până când barele apar maro și strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Lăsați să se răcească complet. Ridicați din tigaie și feliați în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În58 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista