Bare de nucă de cocos zară ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bare De Lapte Bătut, Bare cremoase de Mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de nucă de cocos, și Placinta Cu Lapte De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mediu, combinați zahărul, zahărul brun, făina și untul; amestecați cu un blender de patiserie până când amestecul este în firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Scoateți 2 căni din amestec într-un alt bol și rezervați restul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Amestecați nuca de cocos și nucile în cele 2 căni ale amestecului de zahăr. Puneți ferm în tigaia unsă. Amestecați bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara în amestecul rezervat. Apoi amestecați în ou, zară și vanilie până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Scorțișoară
Nucă De Cocos
Vanilie
Nuci
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Întindeți acest lucru peste crusta din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți timp de 35 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este ferm. Se lasă să se răcească. Faceți o glazură folosind zahărul cofetarilor și suficient lapte pentru a-i da o consistență de ploaie.