Bare De Nucă De Cocos Cu Fulgi De Ovăz
Fulgi de ovăz de nucă de cocos baruri este un fără gluten și fără lactate mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 247 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână nuci, extract de vanillan, lapte de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați De Nucă De Cocos Fulgi De Ovăz Baruri, Batoane De Zmeură Cu Fulgi De Ovăz Și Nucă De Cocos, și Fulgi De Ovăz Nucă De Cocos Zmeură Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul la 350 de grade
Combinați ovăzul, margarina și 1/2 cană sirop de arțar.Apăsați amestecul în fundul unui vas de copt uns de 8 x 8.
Combinați ingredientele rămase, inclusiv 1/2 cană de sirop de arțar, și întindeți acest amestec deasupra crustei.
Coaceți timp de 25 de minute.
Lăsați să se răcească înainte de a tăia în pătrate.