Bare De Nuc De Cireș

Bare De Nuc De Cireș
Cherry baruri nuc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 75 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 41 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salată de mere, cireșe și nuci confiate + vinetă balsamică de cireșe, Salată De Cireșe, Brânză De Capră Și Nuci Confiate + Vinetă Balsamică De Cireșe + Un Cadou, și Latkes de nuc-cireș rusesc cu sos de cireșe-mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună făina, zahărul alb și untul sau margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Se amestecă până se sfărâmă. Apăsați într-o tigaie de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Bateți ouăle, zahărul, sarea, praful de copt și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
6
Scurgeți și tocați cireșele, rezervând lichid. Amestecați cireșele tocate, nucile și nuca de cocos în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
OuăOuă
7
Se toarnă deasupra crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți 25 min. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Combinați 1 linguriță de unt și 1 cană de zahăr de cofetărie cu suficient lichid din cireșe până când se poate răspândi. Bare de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
UntUnt
ZahărZahăr
10
Se presară cu nucă de cocos când este setată glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista