Barele de morcov-portocaliu necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, zahăr, Zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Bare De Tort Cu Morcovi, Bare De Stafide De Morcovi, și Teddy Morcov Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 11x7 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mediu, cremă untul, zahărul, oul și vanilia până se omogenizează bine. Cerneti impreuna faina, praful de copt, sarea si nucsoara si adaugati incet la amestec, alternand cu 1/3 cana suc de portocale si 2 lingurite de coaja. Se amestecă nuca de cocos și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Stropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se toarnă aluatul în tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți aproximativ 35 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă.
6
Combinați 1/2 cană de suc de portocale, 1 linguriță de coajă de portocală și 1 1/2 cană de zahăr de cofetărie. Se încălzește ușor și se toarnă peste bare răcite.