Barele de dovleac cu glazură de brânză cremă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Bare de dovleac cu glazură de brânză cremă, Bare de dovleac cu glazură de brânză cremă, și Bare De Dovleac Cu Glazură De Brânză Cremă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie mare cu jeleu cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer electric de mână până se spumează; adăugați zahăr alb, ulei vegetal și dovleac. Bateți cu viteză medie până se încorporează, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Zahăr Granulat
Dovleac
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Amestecați făina, praful de copt, 2 lingurițe de scorțișoară, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron separat. Bateți amestecul de făină în amestecul de ouă la viteză mică până când se combină, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 25 de minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Bateți crema de brânză, untul și vanilia împreună într-un castron cu un mixer electric de mână până când sunt cremoase. Adăugați treptat zahărul cofetarilor; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Vanilie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Întindeți glazura uniform peste tortul de dovleac răcit; se presara cu scortisoara.