Bare de dovleac cu glazură de brânză cremă

Bare de dovleac cu glazură de brânză cremă
Barele de dovleac cu glazură de brânză cremă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 460 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți zahăr, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Bare de dovleac cu glazură de brânză cremă, Bare de dovleac cu glazură de brânză cremă, și Bare De Dovleac Cu Glazură De Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați o tigaie mare cu jeleu cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer electric de mână până se spumează; adăugați zahăr alb, ulei vegetal și dovleac. Bateți cu viteză medie până se încorporează, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Zahăr GranulatZahăr Granulat
DovleacDovleac
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Amestecați făina, praful de copt, 2 lingurițe de scorțișoară, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron separat. Bateți amestecul de făină în amestecul de ouă la viteză mică până când se combină, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 25 de minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Bateți crema de brânză, untul și vanilia împreună într-un castron cu un mixer electric de mână până când sunt cremoase. Adăugați treptat zahărul cofetarilor; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Întindeți glazura uniform peste tortul de dovleac răcit; se presara cu scortisoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
GlazuraGlazura
DovleacDovleac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista