Bare De Cheesecake Prăjite Cu Nucă De Cocos
Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă servește 15. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de nucă de cocos suplimentară, ciocolată de copt dulce-amăruie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Semințe De Cânepă Și Bare De Nucă De Cocos Prăjite, Cheesecake cu cimbru de lămâie Petit Fours cu nucă de cocos prăjită, și Bare de streusel cu piersici de nucă de cocos prăjite cu Dulce de leche {gf} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. linia de jos și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu folie, lăsând folia deasupra pe 2 părți opuse ale tigaiei; pulverizați folia cu spray de gătit.
Faceți brownies conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă.
Se întinde în tigaie. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și extractul de migdale cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează. Îndoiți în 1 1/2 căni de nucă de cocos. Picătură amestec de linguri peste aluat brownie în tigaie.
Coaceți 50 de minute sau până când umplutura de brânză cremă este maro deschis. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore. Folosiți folie pentru a ridica din tigaie.
Tăiați în 5 rânduri cu 3 rânduri.
În punga mică de plastic pentru congelator resigilabilă, puneți ciocolată dulce-amăruie; pungă de etanșare. Cuptorul cu microunde la maxim aproximativ 1 minut sau până se înmoaie. Strângeți ușor punga până când ciocolata este netedă; tăiați colțul mic al pungii. Strângeți punga pentru a stropi ciocolata peste bare.
Se presară cu nucă de cocos suplimentară. A se păstra acoperit la frigider.