Bare De Cheesecake Cu Cireșe Proaspete

Bare De Cheesecake Cu Cireșe Proaspete
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 128 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 36 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc, apă, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cherry Cheesecake Baruri, Cherry Cheesecake Baruri, și Cherry Cheesecake Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Căptușiți un vas de copt pătrat de sticlă sau ceramică de 8 inci cu hârtie pergament. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tava De CoptTava De Copt
CuțitCuțit
3
Puneți făina, zahărul pudră și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați untul răcit și stropiți cu apă cu gheață. Pulsați de 10 ori sau până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
5
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit (amestecul va fi sfărâmicios). Apăsați amestecul în fundul vasului.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți la 350 timp de 23 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Puneți cireșele, 1 lingură de zahăr granulat și 1 lingură de apă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când cireșele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CireșeCireșe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Combinați sucul de lămâie și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de cireșe; gatiti timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Se răcește ușor amestecul. Puneți amestecul de cireșe în robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează. Puneți amestecul în piure într-un castron și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BatetiBateti
BolBol
9
Ștergeți robotul de bucătărie curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Așezați crema de brânză și ingredientele rămase în robotul de bucătărie; procesați până se omogenizează. Lingură amestec de brânză cremă peste crusta răcită; răspândit uniform. Se amestecă amestecul de cireșe peste amestecul de brânză cremă și se învârte împreună cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CireșeCireșe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuțitCuțit
11
Coaceți la 325 timp de 36 de minute sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista