Bare De Cheesecake Cu Cireșe Proaspete
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 128 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 36 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați iaurt grecesc, apă, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cherry Cheesecake Baruri, Cherry Cheesecake Baruri, și Cherry Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Căptușiți un vas de copt pătrat de sticlă sau ceramică de 8 inci cu hârtie pergament. Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Puneți făina, zahărul pudră și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 2 ori pentru a combina.
Adăugați untul răcit și stropiți cu apă cu gheață. Pulsați de 10 ori sau până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit (amestecul va fi sfărâmicios). Apăsați amestecul în fundul vasului.
Coaceți la 350 timp de 23 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Puneți cireșele, 1 lingură de zahăr granulat și 1 lingură de apă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când cireșele sunt fragede.
Combinați sucul de lămâie și amidonul de porumb într-un castron mic, amestecând cu un tel. Se amestecă amestecul de amidon de porumb în amestecul de cireșe; gatiti timp de 1 minut sau pana se ingroasa. Se răcește ușor amestecul. Puneți amestecul de cireșe în robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează. Puneți amestecul în piure într-un castron și lăsați-l deoparte.
Ștergeți robotul de bucătărie curat.
Așezați crema de brânză și ingredientele rămase în robotul de bucătărie; procesați până se omogenizează. Lingură amestec de brânză cremă peste crusta răcită; răspândit uniform. Se amestecă amestecul de cireșe peste amestecul de brânză cremă și se învârte împreună cu un cuțit.
Coaceți la 325 timp de 36 de minute sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.