Bare De Cereale Fără Coacere
Nevoie de o mic dejun fără gluten și fără lactate? Batoanele de cereale fără coacere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 316 calorii. Această rețetă este plăcută de 147 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de chipsuri de butterscotch, zahăr, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Bare De Cereale Fără Coacere, Bare de cereale masticabile fără coacere, și Batoane De Cereale Fără Gluten Fără Coacere.
Instrucțiuni
Așezați cerealele într-un castron mare rezistent la căldură; pus deoparte. Într-o cratiță mică, combinați untul de arahide, siropul de porumb și zahărul. Gatiti la foc mediu pana se dizolva zaharul, amestecand ocazional.
Se toarnă peste cereale; aruncați pentru a acoperi.
Se întinde într-un 13-in uns. x 9-în. pan. Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și chipsurile de butterscotch; se amestecă până se omogenizează.