Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bare de cereale și ovăz. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 201 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, semințe de floarea soarelui, ovăz de modă veche și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Batoane de cereale și ovăz fără coacere, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și blueberry bananan oat bars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți ușor tigaia an8 1/ 2x4 " cu spray antiaderent și linie cu hârtie pergament, lăsând o surplombă pe laturile lungi; pulverizați pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Pâine Pan
Cuptor
2
Aduceți curmalele și siropul de arțar la fiert într-o cratiță mică, reduceți focul la mediu-mare și fierbeți,amestecând des, până când datelesunt foarte moi și siropul de arțar este ușor redus, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți amestecul de date de pe foc și amestecați untul până când se topește. Mash date cu un cartofmasher sau furculiță până la cât mai netedă posibil.(dacă aveți un blender de imersie, acesta va fide asemenea). Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
4
Aruncați ovăz, migdale, semințe de dovleac, semințe de floarea soarelui, amarant și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Amarant
Migdale
Ovăz
Sare
5
Se amestecă amestecul de curmale până se acoperă uniform.Răsturnați jumătate din amestecul de ovăz în tigaie pregătită și apăsați foarte ferm și uniform cu o spatulă de cauciuc pentru a o comprima cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Date
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Adăugați amestecul de ovăz rămas șiapăsați până când este foarte bine ambalat în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți, cortând cu folie dacă se rumenesc prea repede, până când pâinea se întunecă la culoare și se întărește în jurul marginilor, iar centrul dă doar ușor când este apăsat, 45-50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
8
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați pâinea să se răcească în tigaie înainte de a ieși (poate sta chiar și peste noapte).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
9
Tăiați în felii groase de 1/2 " cuun cuțit zimțat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
10
Pentru batoanele crocante, așezați felii pe o foaie de copt și coaceți la 350 km f până se rumenesc,8-10 minute sau prăjiți după cum doriți în cuptorul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Faceți înainte: pâinea poate fi făcută cu 5 zileînainte. Păstrați bine înfășurat la camerătemperatura.