Bare De Caramel-Pecan Cu Două Straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bare de Caramel-Pecan cu două straturi. O porție conține 139 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 32 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de făină, extract de vanillan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort cu strat de fulgi de ovăz cu glazură de caramel-Pecan, Curățați Barele Cu Șapte Straturi De Caramel, și Caramel Snickers 7 Bare De Strat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Bateți primele 4 ingrediente cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină în amestecul de zahăr, amestecând până se omogenizează bine. (
Amestecul va fi sfărâmicios.) Apăsați ferm amestecul în fundul unei tigaie pătrate de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 15 minute.
În timp ce crusta se coace, combinați bomboanele cu lapte și caramel într-o tigaie cu sos mediu.
Se pune la foc mic; gatiti pana se topesc bomboanele, amestecand ocazional. Se amestecă 1 linguriță de vanilie; se ia de pe foc.
Scoateți crusta din cuptor.
Se toarnă amestecul de caramel uniform peste crusta fierbinte.
Se presară cu nuci pecan.
Coaceți la 375 timp de 15 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.