Reteta dublu Chip bezea baruri pot fi făcute în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți gălbenușuri de ou, zahăr, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Batoane De Bezea Cu Ciocolată, Bare Cu Cip Dublu, și Bare De Cheesecake Cu Cip Dublu.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă de unt și zaharuri până când sunt ușoare și pufoase. Bateți gălbenușurile, apa și vanilia; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Unt
Cremă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Se întinde într-un 13-in uns. x 9 inch. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se presară cu chipsuri și se bate ușor. Pentru topping, într-un castron mic, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr brun, câte 2 linguri la un moment dat, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Albușuri De Ou
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Răspândiți uniform pe jetoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Cartofi Prăjiți
6
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.