Bare Congelate De Pepene Verde-Var

Bare Congelate De Pepene Verde-Var
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Barele congelate de pepene verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 413 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de smântână grea, pepene verde, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pepene Verde Congelat Var Agua Fresca, Pepene Verde-Var Congelat Agua Fresca, și Bare De Cheesecake Cu Cheie Congelată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o tigaie pătrată de 9 inci (adâncime de 2 inci) cu folie de plastic sau hârtie pergament, lăsând o consolă de 2 inci. Puneți tigaia căptușită în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
2
Tăiați grosolan carnea de pepene verde (lăsați semințele înăuntru), apoi purificați suficient pentru a produce 2 1/2 căni într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați zahăr, suc și tequila la pur și se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TequilaTequila
SucSuc
ZahărZahăr
4
Înghețați sorbetul în aparatul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
5
Transferați în tava de copt căptușită, netezind blatul. Se pune la congelator pentru a se întări, cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
Bateți împreună laptele condensat, coaja și sucul. Bateți smântâna până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați ușor în amestecul de lapte condensat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
CremăCremă
SucSuc
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Se întinde pe sorbet, netezind blatul. Congelați până se solidifică, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Pentru a servi, ridicați desertul din tigaie folosind folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
4
Tăiați în 12 bare și serviți pe farfurii răcite.
1
Desertul poate fi înghețat (acoperit odată complet înghețat) până la 3 zile.
2
Tăiați în bare chiar înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista