Bare Congelate De Pepene Verde-Var
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Barele congelate de pepene verde ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 413 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de smântână grea, pepene verde, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pepene Verde Congelat Var Agua Fresca, Pepene Verde-Var Congelat Agua Fresca, și Bare De Cheesecake Cu Cheie Congelată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie pătrată de 9 inci (adâncime de 2 inci) cu folie de plastic sau hârtie pergament, lăsând o consolă de 2 inci. Puneți tigaia căptușită în congelator.
Tăiați grosolan carnea de pepene verde (lăsați semințele înăuntru), apoi purificați suficient pentru a produce 2 1/2 căni într-un blender.
Adăugați zahăr, suc și tequila la pur și se amestecă 30 de secunde.
Înghețați sorbetul în aparatul de înghețată.
Transferați în tava de copt căptușită, netezind blatul. Se pune la congelator pentru a se întări, cel puțin 1 oră.
Bateți împreună laptele condensat, coaja și sucul. Bateți smântâna până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați ușor în amestecul de lapte condensat.
Se întinde pe sorbet, netezind blatul. Congelați până se solidifică, cel puțin 2 ore.
Pentru a servi, ridicați desertul din tigaie folosind folie de plastic.
Tăiați în 12 bare și serviți pe farfurii răcite.
Desertul poate fi înghețat (acoperit odată complet înghețat) până la 3 zile.
Tăiați în bare chiar înainte de servire.