Barbecued Spareribs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1347 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Dacă aveți țelină, apă, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Barbecue Spareribs, Barbecue Spareribs, și Barbecue Spareribs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, coaste maronii în loturi în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Așezați coaste, cu osul în jos, pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Între timp, într-o tigaie mare, sotati ceapa si telina in unt pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10-12 minute sau până se îngroașă ușor.
5
Scurgeți coastele; periați cu o parte din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Coaceți, neacoperit, cu 1 oră mai mult sau până când carnea este fragedă, perindând frecvent cu sosul rămas.