Barbecue La Grătar
Barbecued Spareribs necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $1.03 pe portie. O porție conține 106 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, oțet distilat, rafturi pline de carne de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Barbecue La Grătar, Barbecue La Grătar, și Barbecue La Grătar.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună zahărul, condimentele și sarea și se freacă peste coaste pentru a se acoperi bine, eliminând excesul.
Puneți așchii în folie și sertizați bine închis pentru a forma un pachet. Poke găuri peste tot pachet.
Se amestecă împreună toate ingredientele sosului până se dizolvă zahărul.
Deschideți orificiile de ventilație cu două treimi în capac și fundul grătarului. Lumina o jumătate de coș de fum de cărbune, apoi a pus pe o parte a rack de jos, mounding și bancare împotriva lateral. Cărbunele va fi gata pentru gătit atunci când devine alb cenușiu (10 până la 15 minute). Temperatura ar trebui să fie de aproximativ 350 de grade F în interiorul grătarului acoperit.
Adăugați cărbune suplimentar, dacă este necesar. (Temperatura va scădea treptat în timpul gătitului; scopul este de a menține o căldură scăzută, continuă, aproximativ 250 de metri cubi F.) Puneți pachetul de așchii de lemn pe cărbuni, apoi aranjați grătarul astfel încât o parte articulată să fie peste cărbuni.
Rack de ulei ușor. Aranjați coaste pe raft, astfel încât să nu se extindă peste cărbuni, apoi acoperiți.
Gatiti coastele, acoperite pana se inmoaie, aproximativ 4 ore. La fiecare 20 de minute, ungeți coastele cu sos, întoarceți și schimbați pozițiile și adăugați aproximativ 8 bucăți de cărbune în movilă.