Bar Burrito
Burrito Bar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 413 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați salată iceberg, coriandru, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Burrito de Pollo (Burrito de pui), Pineapple Dak Bulgogi Burrito (burrito de pui cu ananas picant coreean), și McDonald ' s Breakfast Burrito – un celebru burrito pentru micul dejun pe care îl puteți face acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți brânza cotija și puneți-o într-un castron.
Așezați crema și salsa în recipiente. Clătiți salata verde, cilantro și ceapa verde. Se toacă fin suficientă salată pentru a face aproximativ 5 căni și se pune într-un recipient. Tăiați cilantro și tăiați subțire ceapa (inclusiv blaturile verzi); puneți în recipiente. Avocado de coajă și coajă, feliați subțire într-un castron și amestecați cu 2 linguri de suc de lămâie.
Într - o tigaie acoperită de 2 până la 3 litri la foc mediu, amestecați fasolea adesea până când este fierbinte (adăugând puțină apă, dacă este necesar, la fasolea prăjită), aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron și păstrați la cald. Sau încălziți, acoperit, într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), amestecând o dată, până la fierbinte, 3 până la 4 minute. Dacă folosiți fasole întreagă, ridicați fasolea din lichid cu o lingură cu fante sau scurgeți-o într-o strecurătoare.
Rupeți carnea gătită în bucăți grosiere sau tăiați-o în felii subțiri. Dacă folosiți un pui prăjit întreg, scoateți carnea de pe oase și mărunțiți; piele de așchie și includeți (sau aruncați dacă doriți). Dacă carnea este crudă, grătiți-o, apoi feliați-o în bucăți de mușcătură.
Se servește cald sau la temperatura camerei. Pentru a reîncălzi, puneți carnea într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți și încălziți în cuptorul cu microunde la jumătate de putere (50%), amestecând ocazional, 2 până la 3 minute.
Stropiți 1/4 cană de apă peste un prosop de vase. Înfășurați tortilla în prosop și înveliți-o cu folie de plastic sigură pentru cuptorul cu microunde.
Se încălzește într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până când este fierbinte și aburit, 1 până la 2 minute.
Îndepărtați folia de plastic și puneți tortilele învelite cu prosop într-un coș sau caserolă acoperită.
Aranjați brânză, cremă, salsa, salată verde, coriandru, ceapă, avocado, fasole, carne și tortilla pe masă.