Banoffee Pie

Banoffee Pie
Banoffee Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 725 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.22 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Dacă aveți banane, firimituri de cracare graham, zahăr de cofetari și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Placinta Banoffee {A }, Banoffee Pie, și Banoffee Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă firimiturile de cracare graham cu untul înmuiat și se presează amestecul în placa de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Coaceți timp de 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coborâți cuptorul la 300 de grade F pentru umplutura de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Pentru a crea umplutură de caramel, caramelizați laptele condensat îndulcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
CarameleCaramele
6
Turnați laptele condensat într-un vas de copt din sticlă de 9 x 12 x 2 inci. Acoperiți cu folie și așezați vasul într-o tigaie mai mare de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați apă în tigaia de braconaj până la jumătatea părții laterale a vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Coaceți timp de 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Odată ce atât crusta, cât și umplutura de caramel sunt răcite, întindeți jumătate din umplutură uniform în interiorul crustei. Feliați bananele și stratul deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
CarameleCaramele
10
Se toarnă jumătatea rămasă de umplutură peste banane, răspândindu-se uniform. Bateți smântâna cu zahărul și vanilia cofetarilor și întindeți deasupra umpluturii de caramel și banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
(carton Bloc)(carton Bloc)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarameleCaramele
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional

Vin recomandat: Vin Roz, Albarino, Sauvignon Blanc

Cajun e în meniu? Încercați să împerecheați cu vin de la Rosa, Albarino și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Arome de cireș negru, podea de pădure, lavendar, zmeură, cracker graham, petală de trandafir și vanilie. Arome de cireșe bing, coacăze roșii, afine, pământ, cacao, minerale.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista