Banane-Macadamia Madeleine
Nevoie de un desert fără lactate? Banana-Macadamia Madeleines ar putea fi o rețetă remarcabilă pentru a încerca. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, extract de vanillan, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Banane Pecan Madeleine, Plăcintă Cu Cremă De Nuci De Macadamia-Banane, și Brioșe Cu Nuci De Banane-Macadamia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați banana într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Adăugați margarină, rom, vanilie și albușuri de ou; procesați până la amestec.
Combinați 3/4 cană plus 2 linguri zahăr pudră, făină, praf de copt și sare într-un bol și adăugați la robotul de bucătărie. Puls de 2 până la 3 ori sau până la combinare.
Adăugați nuci; puls de 2 ori sau până când este bine amestecat.
Lingura 1 lingura aluat în fiecare din cele 12 forme madeleine acoperite cu spray de copt.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până la puf.
Scoateți imediat din tigaie; lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Repetați procedura cu aluatul rămas. Cerneti 2 linguri zahar pudra peste Madeleine.