Banane, germeni de grâu și ovăz

Banane, germeni de grâu și ovăz
Banana, germenii de grâu și ovăzul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 374 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr brun, ovăz laminat de modă veche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Briose Cu Banane Streusel Din Germeni De Grâu, Cookie-uri de mic dejun cu unt de arahide cu banane cu grâu integral, ovăz și afine uscate, și Pâine integrală cu germeni de grâu și secară.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 6 minute sau până când este gros și bine încălzit, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc. Împărțiți cerealele în mod egal între 3 boluri. Completați fiecare porție cu 1/2 cană de banană, 1 lingură de zahăr brun și 1 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Creață Feliată MăruntVarză Creață Feliată Mărunt
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista