Banane Foster Parfaits
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Bananele Foster Parfaits ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 251 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de mere, unt, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Slab marți " Banane Foster Cheesecake Parfaits pentru # SundaySupper, Bananas Foster (bananas Flambercul), și Banane Foster pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți bananele și tăiați fiecare banană pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate în 3 bucăți.
Combinați zahărul și următoarele 3 ingrediente într-o tigaie antiaderentă. Gatiti la foc mediu-mic 3 minute sau pana cand amestecul de zahar incepe sa baloneze.
Adăugați banane în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand bananele incep sa se inmoaie.
Puneți 1/2 cană de iaurt în fundul fiecăruia dintre cele 4 pahare parfait. Împărțiți uniform amestecul de banane între pahare. Completați fiecare porție cu 1 lingură de nuci pecan.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Neboan Albarino cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Neboa Albarino]()
Neboa Albarino
Mai rece, altitudine mai mare Condado do Subregiune ceai dă naștere la o expresie proaspătă, precisă a Albari cca în general și acest site special dă o dungă minerală intensă prin vin. Un nas floral, înflorit, cu arome de piersici și caise, care se desfășoară pe palat cu structură întinsă, fructe proaspete complexe, greutate subevaluată la mijlocul palatului, toate pe o coloană vertebrală puternică de aciditate minerală.