Banane Foster Biscuit Shortcakes
Reteta banane Foster Biscuit Shortcakes ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă servește 8. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 564 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, unt, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bananas Foster (bananas Flambercul), Banane Foster, și Banane Foster Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mic, amestecați nuca de cocos și zahărul granulat.
Înmuiați blaturile și părțile laterale ale biscuiților în unt topit, apoi în amestec de nucă de cocos. Pe o foaie mare de cookie-uri, așezați biscuiții, cu nucă de cocos în sus, la o distanță de 2 inci.
Presărați orice amestec de nucă de cocos rămas peste blaturi de biscuiți.
Coaceți 14 până la 18 minute sau până când biscuiții și nuca de cocos sunt maro auriu deschis. Se răcește 5 minute.
Între timp, într-o tigaie de 10 inci, topiți 1/4 cană de unt la foc mediu-mare; se amestecă 1/2 cană de zahăr brun. Gatiti pana se dizolva zaharul brun, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; pliați în banane și rom.
Într-un castron mediu, bateți ingredientele de topping biciuite cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Pentru a servi, împărțiți biscuiții calzi. Umpleți și acoperiți cu umplutură și topping bătut.