Banane congelate cu ciocolată cu arahide fragile
Bananele congelate cu ciocolată cu arahide fragile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 576 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Banane Congelate Cu Ciocolată, Banane Congelate Cu Ciocolată, și Banane congelate înmuiate în ciocolată neagră, nuci și afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie de ceară.
Cojiți bananele și introduceți cu grijă un băț de gheață în capătul inferior al fiecărei banane, la jumătatea bățului. Aranjați bananele pe foaia de copt și congelați până când sunt ferme, dar nu congelate tare, aproximativ 1 oră. (Nu doriți ca bananele să fie atât de reci încât ciocolata să se solidifice înainte de a avea șansa de a adăuga arahide fragile.)
Ungeți o foaie de copt cu margini.
Combinați arahide, zahăr, sirop de porumb și sare într - o cratiță grea de 2 1/2 până la 3 litri și aduceți încet la fierbere la foc mediu, amestecând.
Poziționați un termometru pentru bomboane, astfel încât să se poată odihni pe partea tigaiei cu bulb în amestec. Se fierbe încet, fără a se amesteca, dar se înclină și se învârte amestecul în tigaie dacă începe să se coloreze neuniform. Gatiti pana la o adancime aurie si temperatura ajunge la 295 F pe termometru, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul și bicarbonatul de sodiu (amestecul se va spuma). Turnați imediat bomboane topite pe foaia de copt.
Se lasă să se răcească complet, 45 de minute până la 1 oră, apoi se scoate din foaia de copt și se toacă mărunt.
Topiți ciocolata într-un castron adânc de metal așezat peste o cratiță cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional, până se omogenizează.
Scoateți vasul de ciocolată din tigaie. Lucrând cu 1 banană la un moment dat, puneți banana în castron și acoperiți cea mai mare parte a bananei uniform în ciocolată, lingând-o și netezind-o cu spatele lingurii.
Presărați imediat arahide fragile peste stratul de ciocolată în timp ce ciocolata este încă umedă, apoi întoarceți banana acoperită pe foaia căptușită cu hârtie de ceară și lăsați–o să se stabilească în timp ce acoperiți bananele rămase. Congelați bananele, dacă este necesar, pentru a întări ciocolata.
* Bananele pot fi acoperite și păstrate congelate pe foaia pregătită, acoperite cu folie de plastic după seturile de ciocolată, cu 3 zile înainte.