Banane coapte în sos de portocale

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, banane coapte în sos de portocale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 2 porții cu 339 de calorii , 4 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de suc de portocale, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca sos. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 29% , ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Baby Bananas în sos de portocale , banane coapte în filo cu sos de ciocolată îndulcit cu curmale și banane glazurate cu portocale .
Instrucțiuni
Tăiați fiecare banană în jumătate pe lungime; puneți cu partea tăiată în jos într-un recipient de 8 inci uns. vas pătrat de copt.
Se coace, neacoperit, la 350° timp de 10 minute.
Combinați sucul de portocale, zahărul brun și coaja de portocală; se toarnă peste banane.
Se serveste cu inghetata.