Banane Calde De Caramel
Bananele calde de Caramel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de banane, cremă knudsen, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de migdale cu banane și sos cald de Caramel, Gogoși calde la Mode cu banane și sos de Caramel condimentat, și Tartele de ciocolată-Caramel cu banane prăjite și Caramel de ghimbir-citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați zahăr; gatiti pana se topeste, amestecand ocazional. Se amestecă treptat în smântână; gatiti la foc mic 1 min.
Tăiați bananele pe lungime, apoi transversal în jumătate.
Adăugați, tăiați părțile în jos, în tigaie; gatiti 1 min., ungand ocazional cu sos din partea de jos a tigaie. Se amestecă nucile.
Puneți bananele uniform în 4 feluri de desert; acoperiți cu sosul rămas în tigaie.
Stropiți cu ciocolată; top cu bici rece.