Banana Split Tort De Înghețată
Dacă 64 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Banana Split Ice Cream Cake ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 374 calorii. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de firimituri de tort, înghețată vanillan, sos fudge și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Banana Split Tort De Înghețată, Banana Split Tort De Înghețată, și Banana Split Tort De Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o prăjitură sau o farfurie de plăcintă de 9 inci cu folie de plastic, asigurându-vă că, odată presată în tigaie, folia de plastic se extinde din farfurie—acest lucru va face îndepărtarea mult mai ușoară mai târziu.
Puneți înghețata de ciocolată în tigaie. Folosind o spatulă sau o lingură de lemn, întindeți înghețata astfel încât să formeze un strat uniform pe fundul cratiței. Acoperiți stratul de înghețată de ciocolată cu 1/3 de firimituri de biscuiți.
Întindeți înghețata de vanilie peste firimituri.
Se întinde cu încă o treime din firimituri.
Așezați feliile de banană deasupra acestui strat de firimituri, făcând un strat uniform pe toată tigaia.
Întindeți înghețata de căpșuni peste banane, apoi acoperiți cu firimiturile rămase.
Lăsați să se răcească cel puțin 3 ore sau peste noapte
Când sunteți gata de servit, scoateți tigaia din congelator. Dacă trageți ușor de folia de plastic și apoi întoarceți tigaia, aceasta ar trebui să iasă destul de ușor pe o farfurie de servire; dacă nu, treceți un cuțit de unt sub apă fierbinte și treceți-l ușor de-a lungul interiorului tigaiei (în afara foliei de plastic).
Așezați o farfurie deasupra, apoi rotiți împreună cu tigaia pentru a elibera.
Chiar înainte de servire, lingurați fudge-ul fierbinte deasupra tortului și acoperiți-l cu frișcă și nuci și, dacă doriți, o cireșă maraschino deasupra.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "