Banana Split Tort
Banana Split Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 393 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați glazura de ciocolată betty rich & creamy, cireșe, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Banana Split Tort, Banana Split "Tort", și Banana Split " Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Grăsime de jos numai de 13x9-inch pan. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, ouă întregi și piure de banane cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Coaceți 38 până la 42 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute.
Într-un castron mic cu microunde, glazura cu microunde neacoperită la 20 de secunde; se amestecă. Cuptor cu microunde cu 5 până la 10 secunde mai mult sau până când este foarte moale și neted; se întinde uniform pe tort.
Garnisiți după dorință. Depozitați ușor acoperit.