Banana Se Împarte Cu Topping De Zahăr Brun De Ananas
Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână iaurt, ananas, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ananas-Topping De Zahăr Brun, Zahăr brun și ananas suc de fructe ghindă prăjită cu unt brun condimentat, și Placinta de dovleac cu Topping de zahar brun-nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ananasul cu sucul, sucul de lămâie, zahărul și scorțișoara într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu, neacoperit, amestecand ocazional pana cand zaharul se dizolva si sucul se reduce oarecum, aproximativ 3 minute. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Tăiați bananele în jumătate în cruce.
Tăiați fiecare banană pe jumătate pe lungime, având grijă să nu tăiați până la capăt. Împărțiți jumătățile de banane deschise și așezați fiecare pe o farfurie mică de desert. Topiți fiecare banană cu o lingură de înghețată, apoi aproximativ 2 1/2 linguri de amestec cald de ananas. Topiți fiecare cu o frunză de mentă, dacă folosiți, și serviți.
Sursă excelentă de: vitamina C, mangan
Bună sursă de: vitamina B6, potasiu