Banana Pâine Cizmar
Banana Pâine Cizmar ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul streusel, zahărul, făina auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Banana Pâine Cizmar, Banana Pâine Cizmar, și pâine cu banane | cum se face pâine cu banane / pâine rapidă cu banane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Bateți împreună făina și următoarele 2 ingrediente doar până se omogenizează; bateți în unt topit.
Se toarnă aluatul într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci. Se acoperă cu felii de banane și se presară cu Topping de Streusel.
Coaceți la 375 timp de 40 până la 45 de minute sau până se rumenesc și Bulbuc.
Se servește cu înghețată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "