Banana Pecan Dacquoise

Banana Pecan Dacquoise
Banana Pecan Dacquoise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 918 calorii, 15g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Caramel-Pecan Dacquoise, Pineapple Dacquoise, și Alun Dacquoise.

Instrucțiuni

1
Faceți caramel de banane: într-o cratiță medie, aduceți zahărul, siropul de porumb și 1/4 cană de apă la fierbere la foc mare (nu amestecați). Când zahărul începe să se întunece în 1 loc, rotiți cu grijă tigaia pentru a carameliza uniform până la culoarea chihlimbarului mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
BananeBanane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Adăugați banane și smântână (amestecul va bule furios); se amestecă pentru a se amesteca. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
UntUnt
CremăCremă
3
Se lasă să se răcească, apoi se răcește etanș cel puțin 2 ore.
4
Faceți cremă de patiserie: într-o tigaie mică, încălziți laptele și fasolea de vanilie la foc mare până începe să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc și se lasă să stea 15 minute.
6
Bateți zahărul, făina și sarea împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se amestecă gălbenușurile de ou, apoi se amestecă treptat în amestecul de lapte cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Puneți amestecul în tigaie și gătiți la foc mediu, amestecând constant. Când amestecul se fierbe, gătiți încă 2 minute, amestecând (ar trebui să fie foarte gros și rigid).
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc, se amestecă untul și se îndepărtează fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
UntUnt
10
Transferați crema de patiserie într - un 8 sau 9 in. tava de copt și așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele. Se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
11
Faceți bezea: Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Plasați un 9-in. farfurie sau tigaie pe o bucată de hârtie pergament (hârtia cerată nu va funcționa) și urmăriți în jurul farfuriei cu un stilou sau creion.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă De TortFormă De Tort
13
Așezați hârtia pe o foaie de copt unsă, marcați partea în jos. Repetați cu încă 2 bucăți de pergament și încă 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Rezervați 1 cană din cele mai frumoase jumătăți de pecan pentru garnitură. Puneți restul de 2 căni de nuci pecan, 2/3 cană de zahăr și amidonul de porumb în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați până când amestecul este fin și sfărâmicios, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
15
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Puneți albușurile de ou și sarea în vasul unui mixer de stand și bateți la viteză medie până când sunt albe și spumoase. Creșteți viteza la mare și presărați încet restul de 2/3 cană de zahăr. Continuați să bateți până se formează vârfuri rigide. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați în amestec de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Stand MixerStand Mixer
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
17
Folosind spatula, dollop bezea în centre de cercuri pergament, împărțind uniform. Cu o spatulă metalică offset, întindeți bezea spre exterior până la marginea cercurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
18
Coaceți bezea, în 2 loturi, dacă este necesar, până se rumenesc și crocante, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Lăsați să se răcească complet pe tigăi.
20
Asamblați dacquoise: în vasul unui mixer cu suport, bateți smântâna până când ține doar un vârf (nu ar trebui să fie prea rigidă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
21
Bateți jumătate de frișcă în cremă de patiserie răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
22
Cojiți pergamentul din bezea. Puneți 1 bezea în centrul unui suport pentru tort și întindeți cu jumătate din crema de patiserie. Lingură pe jumătate de caramel de banane. Trimestrul 1 banană pe lungime și se așază deasupra. Repetați cu a doua bezea, restul de cremă de patiserie și caramel și o altă banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
BananeBanane
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
23
Setați ultima bezea deasupra și dollop frisca rămasă în centru. Sfert ultima banana pe lungime și pune peste crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
BananeBanane
CremăCremă
24
Presărați cu jumătate din jumătățile de pecan rezervate și puneți restul într-un castron mic pentru a trece la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
25
Serviți imediat, folosind un cuțit zimțat pentru a tăia felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
26
Faceți înainte: este mai ușor să creați acest desert dacă faceți toate componentele înainte și apoi le asamblați cu puțin timp înainte de servire, începând cu step Chill banana caramel și cremă de patiserie timp de până la 4 zile. Păstrați bezeaua etanșă la temperatura camerei timp de până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
BananeBanane
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista