Banana-Ciocolata
Banana-ciocolată 9clairs ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 268 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați cremă de patiserie cu vanilie, amestec de bucăți, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cremă De Banane Eclairs, Eclairs De Ciocolată, și Eclairs De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/3 căni de apă la fiert într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare. Se amestecă amestecul de bucăți, bătând energic cu o lingură de lemn 1 minut sau până când amestecul lasă părțile laterale ale tigaiei.
Așezați aluatul într-un castron al unui mixer electric cu suport electric; se răcește 5 minute. Bate aluatul la viteza medie cu mixer electric folosind paddle attachmet.
Adăugați ouă și albușuri, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. (Dacă se dorește, ouăle și albușurile de ou pot fi adăugate câte 1 și bătute energic cu o lingură de lemn în loc să folosească mixerul.)
Puneți aluatul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. (Se poate folosi și o pungă mare de patiserie.)
Tăiați o deschidere de 1 1/2 inch într-un colț al pungii. Pipeți fâșii de aluat lungi de 4 inci la o distanță de 2 inci pe foi de copt negrease.
Coaceți la 425 timp de 20 până la 25 de minute sau până când este umflat și auriu. (Nu faceți underbake.)
Scoateți din cuptor și tăiați o mică fantă în partea laterală a fiecărui clair pentru a permite aburului să excepteze. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Split clairs folosind un cuțit zimțat, începând de la 1 latură lungă fără a tăia partea opusă. Scoateți și aruncați aluatul moale în interior.
Amestecați bananele în crema de patiserie cu vanilie. Puneți cu grijă aproximativ 1/4 cană de amestec de cremă de patiserie în fiecare clair; închideți partea superioară a fiecărei clair peste umplutură. Acoperiți uniform cu glazură de ciocolată și stropiți cu glazură de ciocolată. Chill clairs timp de 4 ore.