Bame Umplute Cu Condimente Indiene

Bame Umplute Cu Condimente Indiene
Rețeta Indian Spice-umplute Okra ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 144 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bame Cu Condimente Indiene, Okra Ușoară În Stil Indian, și Creveți și bame la grătar cu condimente indiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in 2 linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând, până se rumenesc adânc, aproximativ 15 minute; se transferă într-un castron așa cum este gătit și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Tăiați tulpinile de okra fără păstăi perforante (lăsați un pic de tulpină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
3
Se amestecă 1/2 linguriță. sare și condimentele (dar nu și sucul de lămâie, dacă se utilizează) într-un castron. Tăiați fiecare păstăi de okra pe lungime de la chiar sub tulpină la 1/2 in. de la sfat. Puneți un deget în fantă pentru a-l ține deschis și umpleți cu niște condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
BameBame
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați okra și uleiul rămas în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste usor, 5 minute, basculare tigaie ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 1/2 cană de apă și suc de lămâie, dacă utilizați; acoperiți rapid și fierbeți până când okra este fragedă, 5 minute. Aruncați ușor cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CeapăCeapă
ApăApă
BameBame
6
* Cumpărați pe piețele indiene sau la worldspice.com.

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista