Bame Murate

Bame Murate
Okra murat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 3 calorii. Această rețetă servește 200 și costă 6 cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de semințe de mărar, sare de conservare și decapare, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Bame Murate, Bame Murate, și Bame Murate.

Instrucțiuni

1
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
2
În timp ce borcanele fierb, spălați okra și tăiați tulpinile, lăsând capacele intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
3
Combinați oțetul, sarea, semințele de mărar și 3 căni de apă într-o cratiță mare din oțel inoxidabil. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MărarSemințe De Mărar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Puneți 1 cățel de usturoi și, dacă doriți, 1 jumătate de ardei iute în fiecare borcan fierbinte. Împachetați păstăile de okra strâns în borcane, așezând niște capete de tulpină în jos și unele tulpini se termină și lăsând spațiul capului de 1/2 inch. Acoperiți okra cu lichid fierbinte de decapare, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
BameBame
5
Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
6
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Depozitați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Refrigerați după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții200
Scor De Sănătate0
Revista