Balsamic-Somon Glazurat

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Somonul cu glazură balsamică ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 571 calorii, 45g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 5.78 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de mazăre de zahăr, muștar dijon, edamame și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Încercați Somon Glazurat Balsamic, Somon Glazurat Balsamic, și Somon Glazurat Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru glazură: într-o cratiță mică, aduceți oțetul, siropul de arțar, muștarul și usturoiul la fiert la foc mediu. Reduceți căldura la foc mic și gătiți până se îngroașă, aproximativ 12 minute. Se lasă deoparte să se răcească 5 minute.
Pentru somon: poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie mică de copt cu hârtie pergament. Aranjați somonul pe foaia de copt.
Stropiți ambele părți ale somonului cu uleiul de măsline și condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Prăjiți până când somonul este gătit și fulgi ușor cu o furculiță, 8 până la 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească 10 minute.
Pentru legume: într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați șobolanii, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și gătiți până când șobolanii se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până se aromează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați mazărea edamame și snap și gătiți până se încălzește, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper.
Împărțiți amestecul de legume între 4 farfurii de servire. Se acoperă cu o bucată de somon și se strecoară cu glazura.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este vinurile retrospective Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.