Balsamic-Pui Marinat
Puiul marinat Balsamic necesită aproximativ 26 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru $1.71 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, miere, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui Marinat Balsamic, Balsamic-Mango Marinat Pui La Gratar, și Piept de pui marinat Balsamic, usturoi și busuioc.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente și 1 linguriță de sare într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar sau într-un vas mare de mică adâncime și adăugați pui. Sigilați sau acoperiți și răciți 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Se presară uniform cu piper și restul de 1 linguriță de sare.
Încălziți o tigaie mare din fontă sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare până la cald. Gatiti puiul, in loturi, in tigaie fierbinte 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Așezați puiul într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.