Balsamic-Pui Marinat

Balsamic-Pui Marinat
Puiul marinat Balsamic necesită aproximativ 26 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru $1.71 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de oțet balsamic, miere, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui Marinat Balsamic, Balsamic-Mango Marinat Pui La Gratar, și Piept de pui marinat Balsamic, usturoi și busuioc.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente și 1 linguriță de sare într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar sau într-un vas mare de mică adâncime și adăugați pui. Sigilați sau acoperiți și răciți 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Se presară uniform cu piper și restul de 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Încălziți o tigaie mare din fontă sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare până la cald. Gatiti puiul, in loturi, in tigaie fierbinte 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați puiul într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista